Co je folie DTF v kotouči?

Fólie DTF (přímý na film) je druh folie tiskařské, která se používá k tisku přímo na filmu, bez potřeby používat přenosový papír. Tato fólie je k dispozici na válcích, což umožňuje tisk velkých nákladů za konkurenceschopné ceny.

Jak funguje tisk na fólii DTF v kotouči?

Tisk na fólii DTF na válci se provádí pomocí speciální tiskárny, která má speciální modul pro tisk na fólii. Tato tiskárna má speciální tiskací hlavy, které jsou uzpůsobeny pro tisk na fólii s DTF inkousty. Proces tisku je velmi jednoduchý – stačí nahrát válec fólie do tiskárny, připravit soubor k tisku a spustit proces tisku.

Jaké jsou výhody fólie DTF v kotouči?

Fólie DTF na válci má mnoho výhod, jako například:

Vysoká kvalita tisku: tisk na fólii DTF umožňuje dosáhnout velmi vysoké kvality tisku, s perfektními barvami a mimořádně přesnými detaily.

Široké použití: fólie DTF se používá pro tisk různých druhů grafiky, a poté se tištěné výstupy mohou přenášet na tkaniny, karton, kov, keramiku atp.

Snadná úprava: fólie DTF se snadno upravuje, což umožňuje rychlé a snadné připravení materiálu k tisku.

Trvanlivost: tisk na fólii DTF je velmi trvanlivý a odolný vůči vnějším vlivům, jako jsou UV záření nebo praní.

Jaké jsou použití fólie DTF v kotouči?

Fólie DTF na válci se používají k tisku s použitím speciálních DTF inkoustů. Potom se takto připravené tisky mohou přenášet na: oděv, kůži, ortalion, karton, kov, keramiku, míče, sklenice a mnoho dalšího.